Головна » 2015 » Серпень » 8 » Гоп-Стоп!
11:39
Гоп-Стоп!

Вечір, після трудового тижня. Безкрайнє синє, безмежне і неосяжне небо всипане мерехтливими зірками... Йдучи, насолоджуєшся вечірньою прохолодою, яка ось-ось нещодавно дала себе відчути на початку серпня... Але! Будьте обачні! Бо не всі виходять увечері на прогулянку для того, щоб насолодитися вечірнім небом. Вчора ввечері я був на Власівці, і зі мною сталась неприємна ситуація: йдучи, я розмовляв по телефону, коли бачу, ліворуч за невеличким деревом щось зарухалось. Я, не надаючи значення цьому, просто пішов далі, коли п'яним голосом пролунало: " Ееей, дай закурити!"  - на що я відповів, що не палю . Тоді з кущів виліз чоловік, було темно, але приблизно 30-35 років, 175 см зросту, кремезної статури. Він рушив до мене дуже хитаючись, вдаючи, ніби п'яний, чи то ніби, що йому погано і попросив валідол. Звісно, я з собою не брав таких медикаментів, та хлопцям явно потрібно було інше. Коли я відповів, що не брав з собою валідол, він одразу пожвавився і впевненим кроком рушив до мене, тут я зрозумів, що щось пішло не так... Підійшов до мене, і сказав: "Пішли за вугол!" - я сказав, що поспішаю, але марно. Твердий наполегливий голос повторив прохання. Я помітив, що інший хлопець виглядає з-за рогу будівлі і спостерігає. Скоріше за все, їх було двоє, проте, не виключено, що за рогом чекали ще хтось. Швидко оцінивши ситуацію, я помітив велосипедиста, що наближався. Попросив про допомогу чоловіка, що проїжджав повз мене, і доки той під'їхав, мій новий знайомий швидким ударом руки, так ніби хотів мене схопити, вдарив в область горла, сказав: "Мудак", - швидко обернувся, і рушив до свого напарника. На щастя, все обійшлося, але хочу наголосити на декількох моментах: 
- не варто самому ходити в пізній час, а особливо дівчатам;
- можливо, чоловіків зацікавив мій телефон, по якому я розмовляв, тому не треба напоказ виставляти круті гаджети, які ви маєте;
- думаю, що при таких розкладах краще не влізати в бійку, тому просіть про допомогу, якщо є в кого. Коли просите про допомогу, звертайтеся якомога конкретніше до особи, яку ви просите; в моєму випадку я наголосив, що прошу про допомогу в чоловіка на велосипеді, але це може бути, наприклад, чоловік з парасолькою, або в капелюсі. Це потрібно, щоб людина зрозуміла, що звертаються саме до неї і відчула свою відповідальність. Так є більше шансів, що вам допоможуть. І також бажано конкретизувати, яка саме вам допомога потрібна. Все це може вас врятувати в критичній ситуації. Але, якщо ви впевнені в своїх силах і бачите, що можете впоратися самі, то можна й "прикурити" хлопцям так, щоб більше не захотілося. І, будь ласка, будьте обережні!

 

   

Переглядів: 518 | Додав: Ваня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra in dui sit amet consequat.

- John Doe, creative director

Praesent vestibulum commodo mi eget congue. Ut pretium vel lectus vel consectetur.

- John Doe, creative director

Etiam quis aliquam turpis. Etiam in mauris elementum, gravida tortor eget, porttitor turpis.

- John Doe, creative director

Lorem ipsum
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Curabitur pharetra dictum lorem, id mattis ipsum sodales et. Cras id dui ut leo scelerisque tempus. Sed id dolor dapibus est lacinia lobortis.
Learn more