Головна » 2015 » Червень » 29 » Корупціонери засвітились
20:05
Корупціонери засвітились

Когось же потрібно люструвати... Дрібні чиновники "кинуті на розтерзання" аби задовольнити публіку.

Про боротьбу з корупцією говорить буквально кожен політик, кожен кандидат в депутати, але у більшості з них слова не перетворюються в дії.

Чому відбувається так – це питання риторичне, чи то люди неуважно обирають керівників країни, чи то ті, хто претендує на владу, надто добре вміють говорити і вміло завуальовують свої слова в обгортку правди. Але в Світловодську все ж таки показала свою діяльність «безжалісна антикорупційна машина».

Про непотизм у владних структурах сказано так само багато, цей факт навіть не викликає подиву у пересічного українця. «Кумівство у нашої влади – це загальновідомий факт. Влада і в спадок у нас може передаватися, як в китайських династіях. Кум, сват і брат завжди ходять хороводом навколо хлібних місць», - говорить працівник одного з великих підприємств району. Ризикує поповнити цей «почесний список» Мар’яна С. - високопосадовець одного з підрозділів Світловодської районної державної адміністрації. Підозрюють, що до «хлібних місць» пані Мар’яна підтягнула своїх родичів, за що і отримала вищезгаданий протокол. Зацікавилися цим питанням ще постмайданівські керівники на чолі з Русланом Степурою, що нині у відставці, але запуск слідчого процесу відбувся завдяки новому голові РДА, а в минулому співробітнику СБУ – Сергію Твердовському. Ходять слухи, що призначення на посаду Мар’яни С. якось може бути пов’язане з її особистими стосунками з депутатом районної ради. Цікаво відмітити, що домайданівське керівництво Світловодської РДА з його головою Анатолієм Мірошником цього факту не помічали, а депутати районної ради відмахувалися і проблему не підіймали.

Вважаю, що це і схожі питання необхідно висвітлювати і пропонувати до обговорення громаді Світловодців. Саме увага громадськості має стати рушійною силою в антикорупційній боротьбі, бо коли народ не цікавиться політичним життям міста, району чи країни – тоді у керівників проявляється нестримне прагнення до вирішення власних питань через владне крісло. Починаючи з вирішення таких проблем, ми зможемо перейти до великих і в найближчому майбутньому розбудувати потужну, правову Україну, - повідомляє Svet-life.

Переглядів: 566 | Додав: Ваня | Теги: чиновник, Світловодськ, корупція | Рейтинг: 4.6/34
Всього коментарів: 0
avatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra in dui sit amet consequat.

- John Doe, creative director

Praesent vestibulum commodo mi eget congue. Ut pretium vel lectus vel consectetur.

- John Doe, creative director

Etiam quis aliquam turpis. Etiam in mauris elementum, gravida tortor eget, porttitor turpis.

- John Doe, creative director

Lorem ipsum
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Curabitur pharetra dictum lorem, id mattis ipsum sodales et. Cras id dui ut leo scelerisque tempus. Sed id dolor dapibus est lacinia lobortis.
Learn more